Solcelle moduler
100W - 400W

Download datablad 100W her.
Download datablad 120W her.
Download datablad 150W her.
Download datablad 360W her.
Download datablad 400W her.

Solcellemoduler med aluminiumsramme leveres i flere forskellige fysiske dimensioner, og Watt størrelser fra 30W til 400W. Ved opbygning af et energianlæg i f.eks. camps og teltlejre, anvendes altid store moduler på 300W ~ 400W, da det bliver væsentlig billigere.

ZEPIA Energy samarbejder med 3 solcelle fabrikanter i fjern-østen, der hver især er specialister i et solcelle program. Det giver os 100% fleksibilitet, når der skal designes løsninger.

Vi anvender kun monocrystalline solceller med høj effektivitet.

FLEX18 er et ballast montagesystem for solcelle moduler. Et meget nemt montage system, og en billig og hurtig måde at opstille et komplet solcelle anlæg på. Ligeledes er det nemt at adskille og flytte til en anden base eller destination. 

Placeres på fladt underlag, og fyldes op med sand / sten for at give den nødvendige ballast. Solcellemodulet fastspændes med beslag + skrue. Store solcelle moduler bespændes med 50% over 2 Flex18 kasser.

Er testet i vindtunnel i henhold til ASCE 7-05 & 7-10. Beskyttet med UV og ældning.  

Ballast montagesystem

Download data og montage anvisning her.

Standard montagesystem

Download oversigt på standard montage systemer her.

Vores producent af standard montagesystmer, har udgivet et produktkatalog. Kataloget er meget omfattende, så for at se de mange muligheder, gå da til Specifications og download oversigten…

Som en grøn energikilde til enkelt telte / hytter, er den nemmeste installation, et enkelt foldbar foldbar solcellemodul, beregnet til ophængning eller til placering på jorden uden for et telt eller hytte.  

De foldbare moduler fåes fra 20W og til 160W. Modulerne har 12V udgang til opladning af 12V batterier, samt USB udgang til direkte opladning af mobiltelefoner, eller Lithium “power-banks” som vores MPU900. 

Passer perfekt sammen med vore G500 Solar Generator for 220VAC udstyr.

Foldbar modul til ophæng
eller jordplacering

  • Foldbare solcelle paneler far 20W til 160W
  • Kan stå eller hænge
  • Monokrystaliske celler
  • Eff.: >20%
  • Kan oplade Power banks, mobiltelefoner, lap-tops, tablets
  • Passer til vore MPU power bank, og til G500 solar generator
  • Eksempel på foldbar system på 100W, kan downloades her.

Har du brug for hjælp?

Scroll to Top